Fel :(

Jag har haft lite svårt att blogga för min dator har gårr sönder, därför blir det lite mindre bloggande nu. Det är hårddisken som det är något fel på. Men iaf så ska vi lämmna in den imorron tror jag, eller kolla vad som är fel iaf ;) Kommer att sakna den :(


en sväng till enskedebageri på måndag!

jag ska träffa mina kompisar på en fika på måndag. jag har lite saker att berätta. det blir bara en sväng till enskedebageri, men det blir nog jätte bra med tanke på att tre av oss bor ca 100 meter därifrån och tunnelbanan ligger nära där oxå ;)

Sjuk :(

heej, jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge, :/ de e för att jag har varit jätte sjuk och helt enkelt inte har orket! När jag gick upp i torsdags så mådde jag jättedåligt. Så jag var tvungen att stanna hemma. så jag missade romme :( de jag hade sett fram emot så länge!! aa idag mår jag bra igen men fick inte gå till skolan efter som att jag hade mått så dåligt igår. Så jag har missat jättemycket. aa jag har bara ätit glass för de är det ända som går ner när man är sjuk. ett bra tips ;)

Ny header?????

Jag håller på att försöka fixa en ny header, men ja vet inte? ni kan få ett litet smkprov ;) 
Nå? vad tycks?? ;)

Romme morron!

Romme imorron så jag har köppt en fanta exotic, 1kg godis, festis och kakor. haha de e till bussen. ja ska ju sitta på den i sammanlaggt sex timmar, alltså en fjärdedels dygn, då måste jag ju ha lite sånt! 
 bussen går iaf klockan kvartöver sex, så jag måste därför gå upp klockan 4, för att kolla att jag har med mig allt opch så.

no-läxa

klockan är 10 äver sex men ja måste gå upp för ja kom på att ja inte hade gjort min no-läxa :/ men imorron så blir det ROMME  :D ja e inte så bra på att åka skidor för ja har bara åkt en gång och de gick ju sådär. Men nu måste jag nog gå och fixa mig iordning. bye bye!!!!


Tjena(mittbena)?

Har precis kommit hem, har varit på resturange me mamma som fyller år och så. funderar fortfarande på om ja ska ha mittbena? aja e faktist riktigt trött nu, så jag ska gå och göra mej iordning, typ ta bort sminket, borsta tänderna och sånt. ses :*

I Love Me Myself And I

Tjenamittbena, ska gå till gitarren nu, och så tänkte jag köpa en bulle från kondetirit till min mamma som fyller år idag också. Jag har lite bråttom för att min cp musiklärare drog över på tiden, aja bloggar mer sen ;)

MIN MOBIL :(

Hejsansvejsan, jag har typ haft håltimma idag så Fiorella jag och alice gick hem till mig. Iaf så va de sjukt tråkigt i skolan sedan men efter så gick carro och jag hem till mig. De va kul, vi gick till Thiland och allt xD Men de lite tråkiga som hände idag var att ja tappade min mobil :/ De va lite tråkigt efter som att ja redan har tappat bort en annan mobil en gång. Men den här hade jag köppt för egna pengar,. och nu måste ag köpa en till och ja e ganska fattig just nu! Annars så skulle jag vilja ha en AINO men men. Jag fick gå ut och leta 5 gånger :/ Men that's life ;) Så nu ska jag ta det lite lungt. Just det ja och carro testade att ha mittbena oxå xD lägger upp en bild på de ;). see u//3

RSS 2.0